Mijn verhaal

Al sinds een klein ben ik bezig met het creëren van dingen die er nog niet zijn.
Bedenken, tekenen, schrijven. Aangevuld met een opvoeding in een ondernemersfamilie en een drang om praktisch bezig te zijn en vooral te doen was op achttienjarige leeftijd mijn eerste ‘bedrijfje’ een feit: Bas Autowas | Glim- & Blinkservice. Compleet met logo, bedrijfskleding en afspraakkaartjes had ik al snel twee man personeel in dienst.

Na het afronden van de opleidingen Grafisch Vormgeven en MultiMedia Vormgeven op het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik aan de slag was gegaan bij een reclamebureau in Rotterdam. Vervolgens heb ik nog kort bij een ander bureau gewerkt tot ik in 2009 mijn eigen reclamebureau oprichtte: Studio Campo | creatieve communicatie. Hier werken we met een team creatieven aan meer naamsbekendheid en omzet voor onze opdrachtgevers.

Sinds 2019 ben ik partner van Effio | Mind your socks. Een Nederlands sokkenmerk dat kwaliteitssokken met een stijlvol design produceert.

Waarom al deze content?

Toen ik begon was het internet en social media nog niet zover ontwikkeld. Mentoren en succesvolle ondernemers waren vrij onbereikbaar. Kennis, strategieën en ander informatie waren niet zo vrij beschikbaar als nu.

Het was veel zelf ontdekken, tegen dingen aan lopen en ervaren. Ik heb genoeg lesgeld betaald. En wil voorkomen dat jij ook moet doen. 

Meer van mijn content vind je op Twitter en LinkedIn.

Wil je concreet aan de slag met jouw marketing? Kijk dan eens bij Studio Campo.

Hoe ik je kan helpen

Business Met Bas

Sluit je aan bij collega ondernemers die om de
week op zaterdag een uitvoerbare tip op het gebied van marketing en bedrijfsgroei ontvangen.

Handige downloads

Maak gebruik van de gratis downloads die je helpen om stappen te zetten op het gebied  van productiviteit en marketing.

Hulp bij jouw marketing

Wil je concreet aan de slag met jouw marketing en communicatie en kan je wel wat hulp gebruiken? Het team van Studio Campo staat voor je klaar.

Business met Bas

Om de week op zaterdagochtend ontvangen collega-ondernemers met een kleinbedrijf tot
±10 FTE een tip en trick voor het groeien van hun bedrijf of hun persoonlijke ontwikkeling.